trond kjempekjenn q
trond kjempekjenn q

Trond Kjempekjenn ny Eik-sjef

Et nytt og i landbruket ukjent navn overtar som sjef for Eikmaskin: 35 år gamle Trond Kjempekjenn fra Froland startet i jobben mandag.

Publisert

Kjempekjenn er utdannet siviløkonom fra BI, har jobberfaring innen logistikk, internasjonal handel og forretningsutvikling. Han har ingen landbrukstilknytning

Ønsker videreutvikling - Trond en mann som har egenskaper vi har stor nytte av nå. Eik er i en god situasjon, og for å utvikle oss ytterligere er Tronds erfaring innen ledelse, bedrifts- og organisasjonsutvikling, samt hans personlige egenskaper, det riktige for oss. Bransjen er moden for å utvikles et steg videre, sier Bo Wallin, Agcos ansvarlige for Skandinavia.

Gjøre det gode bedre - Vi skal ikke endre på et vinnende lag, men gjøre det som er godt enda bedre. Vi har mange områder der vi så vidt har pirket i overflaten, hvor vi kan utvikle oss betydelig, fortsetter Wallin. - Det er fremdeles mye å hente på service, ettermarked og produktutvikling. Med bedre drift hos oss vil også kunden få bedre økonomi. Det er slik videreutvikling Trond Kjempekjenn kan bidra til. Husk også at vi har en solid base av solide landbruksfolk hos oss.

En jobb han ønskerTrond Kjempekjenn søkte uoppfordret jobben som sjef for Eikmaskin. Den formelle tittelen er endret til salgsleder. Trond vil som sin forgjenger Gunnar Thorud være underlagt Bo Wallin, i og med at Eikmaskin er eid av Agco.- Jeg så en stilling som byr på spennende utfordringer i en interessant bransje. Mitt inntrykk av Agco er godt, som en profesjonell global organisasjon.

Kjempekjenn kommer fra KGH Custom Services hvor han den senere tiden har jobbet med oppkjøp og internasjonal integrasjon.

" Ikke helt blankI og med at Trond er oppvokst i jord- og skogbrukskommunen Froland i Aust-Agder, er han ikke aldeles uten peiling på det landbruksfaglige.- Jeg har en onkel som arbeider i landbruket, og flere kompiser som driver i bransjen. Helt blank er jeg derfor ikke, jeg vet fram og bak på en traktor. Imidlertid er min oppgave å administrere og videreutvikle organisasjonen. Kunnskapen om det landbrukstekniske har vi i systemet gjennom mange dyktige medarbeidere.

Sjuende sjef i huset

Ikke at det har noe å bety, men vi må nevne at Kjempekjenn er den andre av totalt sju ledere i Eik som kommer fra Froland. Forrige gang var det Olav Hørsdal, en markant skikkelse i norsk maskinbransje, som kom inn som den første Eik-sjefen som ikke var fra Eikfamilien. Eikmaskins historie finner du forøvrig her.

"
Powered by Labrador CMS