Asbjørn Tarebø Felleskjøpet Agri

Ny vår for Tarebø

Produktsjef Asbjørn Tarebø i Felleskjøpet Agri er velkjent for alle som har deltatt på redskapsdemonstrasjon i regi av Felleskjøpet. I går startet han årets sesong med jordarbeidingsredskap på Jæren.

Publisert

Se bildeserie fra demonstrasjonen her

Mens mange bønder i indre og høyereliggende strøk av landet møter halvannen meter snø når de skuer ut over jordene, har de ivrigste jærbøndene allerede satt plogen i jorda.

Jordarbeidingsdemo for 50 gjester

I går arrangerte FK Rogaland Agder jordarbeidingsdemo, med god støtte fra FK Agri, Moi, Kverneland og Väderstad.

Her fikk god og vel 50 interesserte se redskap ulike redskap i praktisk bruk. På plass var også en John Deere 7530 Premium med GPS.

Fotfolket i Felleskjøpet samarbeider

Sjøl om FK Agri og FK Rogaland Agder er i ferd med å separeres og toppene slåss, er det godt å se at fotfolket i Felleskjøpet samarbeider.

Til sommeren er skilsmissen mellom FK Agri, FK Rogaland Agder og FK Nord-Møre og Romsdal et faktum. Hvorvidt Asbjørn Tarebø som tilhører FK Agri får ta turen til Jæren i fremtiden, gjenstår å se. Tarebø er en svært kunnskapsrik person med mange års erfaring i bransjen. Vi Rogalendinger håper derfor å få opplevde Tarebø også etter at sjefene i samvirkebedriften har gått hver til sitt.

"
Powered by Labrador CMS