JD 9630T_3

John Deere vil produsere flere store traktorer

I 2007 økte eksporten av John Deeres 8030 og 9030-serie til Europa, Afrika og Midtøsten med 25 prosent. Nå skal Deere & Company investere store beløp i fabrikken i USA. 

Publisert

To fra Waterloo: Beltetraktoren 9630 T og den rammestyrte 9530.

På grunn av økt etterspørsel etter store traktorer, skal Deere & Company investere 90 millioner dollar i sin fabrikk i Waterloo, USA. Fabrikken produserer de største John Deere traktorene, 8030 og 9030. Investeringen vil medføre en økning i produksjonen på 25 prosent, men uten at fabrikkens areal økes.

Økte inntekter

- Bønder over hele kloden investerer i nye maskiner. Årsaken er økte priser på jordbruksvarer, som igjen skyldes økt etterspørsel etter mat og biodrivstoff, sier David Everitt i John Deere, med ansvar for Nord Amerika, Australia og Asia.

Investerer i service

Traktorene som produserer i Waterloo eksporteres til mer enn 130 land. Investeringene skal være gjennomført i løpet av første kvartal 2010 og er del av et større investeringsprosjekt på til sammen 140 millioner dollar. Deler av investeringene skal brukes til å styrke servicedelen i Europa og til å ansette unge talenter som ønsker seg en framtid med grønt og gult.

Powered by Labrador CMS