Årets avløser

Årets avløser: Jan Egil Holm

Jan Egil Holm fra Steinkjer Avløserlag er valgt som årets avløser blant 16 meget kvalifiserte kandidater. Det er styret i Norske Landbrukstenester (NLT) som står for kåringa.

Publisert

Jan Egil er 51 år gammel og opprinnelig fra Verdal. Han begynte som ringavløser i Steinkjer Avløserlag i 1989. Ringen har opp gjennom årene skiftet navn og medlemmer, men i dag heter ringen Holm´s Avløserring.

Limet i organisasjonen

Jan Egil er en meget sosial person, ansvarsfull og pliktoppfyllende overfor både fe og folk. Prisvinneren har også engasjert seg som verneombud, tillitsvalgt i Fellesforbundet med sentrale verv der. Han er bindeleddet mellom lagets administrasjon/styre og de ansatte, og har skapt et meget godt tillitsforhold både til bøndene og sine kolleger.

Jan Egil Holm vil, sammen med sin kone Josephine, være til stede som gjest på NLT´s årsmøte på Rica Hell. Prisutdelingen vil skje under festmiddagen 2. april. Prisen ble første gang delt ut i 2000.

130 avløserlag med

Norske Landbrukstjenester er en medlemsorganisasjon for avløserlagene/landbrukstjenestene i Norge. Totalt er det 130 medlemslag som representer 22 000 aktive bønder. Medlemslagene lønnet i fjor avløsertjenester for ca. 1,2 milliarder NOK fordelt på ca. 8000 årsverk.

Powered by Labrador CMS