LanoPro 3
LanoPro 3

Heller smøreolja rett i bekken

LanoPro er giftfrie smøremidler og korrosjonsbeskyttende produkter, ufarlige for mennesker og miljø. Derfor tør daglig leder i LanoPro, Terje Kavaas, å sende smøremidlet tilbake til naturen.

Publisert

Midlene er utviklet og produsert av det norske selskapet LanoPro. Produktene er universale smøremidler som kan brukes til rustbeskyttelse for lagring og transport, og mer varig beskyttelse av maskiner, deler og redskaper. Serien inneholder også fett som forenkler montering og demontering. LanoPro-produktene er laget av animalske og vegetabilske oljer uten giftige tilsetninger, og er derfor ufarlige både for dem som påfører smøringen, materialet det smøres på og miljøet generelt.- Lanolin er en av ingrediensene i LanoPro-produktene, og det ble brukt av vikingene til impregnering av båtene sine. Det var grunnen til at man fant Gokstadskipet i den forfatning det var. I stedet for å prøve å gjøre tradisjonelle forurensende smøremidler mindre forurensende, har vi tenkt helt motsatt. Vi bruker i stedet naturens egne beskyttende stoffer og tilpasser dem dagens miljøkrav, sier daglig leder i LanoPro, Terje Kavaas.

I produktreklamen heter det videre: LanoPro-produktene tørker ikke inn eller sprekker, men holder seg varig fleksible. De har god holdbarhet under værharde påkjenninger og er således perfekte smøremidler for nordiske værforhold.

LanoPro-produktene markedsføres på det norske markedet gjennom Norsk Industriolje AS som er en del av Relekta-Gruppen.

Powered by Labrador CMS