Gutt i lekebutikk 2 Britains

Britains tilbake i lekebutikkene

Traktorer og redskap fra Britains har vært bort fra butikkhyllene i mange år. Nå er de tilbake hos leketøyskjedene Toys "r" us og BR-leker.

Publisert

- Vi har hatt suksess med Siku i våre Toys"r"us butikker. Nå bytter vi ut Farm line med Britains, både i Toys"r"us og BR-leker butikkene, sier salgssjef i Top Toy, Geir Johannes Ludvigsen.

BR-leker og Toys"r"us er begge del av det danske Top Toy konsernet.

Begrenset utvalg og lave priser

Utvalget av Britains er foreløpig begrenset til 10-15 ulike modeller, men prisene er lave. NewHolland T8040 og John Deere 7930 har begge prislapp som viser 149,50.

Ifølge Ludvigsen er det opp til deg og meg om utvalget blir utvidet. Jo større salg og etterspørsel, jo større er sjansene for at det kommer flere modeller i hyllene. Men fortsatt er det internett og maskinforretningene gjelder hvis du har spesielle ønsker.

Fire år gamle Markus Emil, (bildet) har tatt med pappa til Toys"r" us i Sandnes og BR-leker i Sandnes og Bryne for å sjekke utvalget av Britains. I alle butikkene var det behov for påfyll av landbruksmaskiner i liten skala. Det tyder på at Britains er populært, noe som også bekreftes av Ludvigsen.

Dekker det meste av Norge

Top Toy er størst i Skandinavia innen leketøy. Toys"r"us er store spesialbutikker som det kun finnes åtte av i Norge. BR-leker derimot er mer normale lekebutikker.

Fra 1. januar overtok BR-leker alle Edwis lekebutikker, som er Norges største butikkjede for leketøy. Ved årsskiftet vil det være 43 BR-Leker butikker i Norge, fra Tromsø i nord til Arendal i Sør.

Ifølge Ludvigsen har Top Toy fått avtale om salg av distribusjon av Ertl-Britains i Norge, Sverige og Danmark.

NewHolland T8040 i skala 1:32. Denne får du for 149,50 hos BR-leker og Toys"r"us

Powered by Labrador CMS