Lantmannen Maskin Jessheim_01

Julestri på Jessheim

Rett over jul er det offesiell åpning av Lantmännen Maskin sitt nybygg på Jessheim. Nå før jul er det iherdig jobbing med golvvask og ryddig. 

Publisert

Lantmännen Maskin har flyttet til Jessheim, og samlokalisert seg med Akershus Traktor. Da Bedre Gardsdrift stakk innom sist fredag, var det hektisk aktivitet med golvvask, ryddig og ferdiggjøring av utstillingshallen. På nyåret blir det offesiell åpning.

Truls Åsterud, Bjørn Tønsberg, Ole Hveem, Jan-Roald Nordal, Per Ivar Hveem og Olav Løberg får seg en 5-minutter i en hektisk førjulstid.

Nybygget på Jessheim skal romme 22 ansatte, fordelt på 18 kontorer. I tillegg er det en stor utstillingshall på 500 m2 som også skal brukes som trenings- og opplæringslokale.

Valtras del av utstillingslokalet.

- Leiekontrakten i Asker gikk ut 30. november. Derfor måtte vi uansett flytte på oss. Her på Jessheim er det et større landbruksmiljø, dessuten er vi veldig nære Gardermoen. Det er praktisk, sier Marketingsjef Truls Åsterud.

Det er minimale klaringer når Bjørn Tønsberg skal parkere en Claas Tucano 430 i utstillingshallen.

Med Lantmännen Maskin på plass på Jessheim, er tre av de store maskinimportørene, Felleskjøpet Agri, A-K maskiner og Lantmännen Maskin samlet i nærheten av Gardermoen. I tillegg har Eikmaskin avdeling på Kløfta.

1. etasje rommer en 500m2 stor utstillingshall, mens kontorene er plassert i 2. etasje. Bygget er tilrettelagt for rullestolbrukere med elektrisk døråpner og heis.

Powered by Labrador CMS