Marius Steen

Marius Steen slutter som konsernsjef

A-K-eier Bertel O. Steens konsernsjef Marius Steen ønsker å fratre sin stilling etter 11 år. Selskapets traktorinteresserte økonomi- og finansdirektør Trond Vidar Sagen er konstituert som ny sjef. 

Publisert

Oppkjøpet av A-K maskiner er med det siste akt i Marius Steens virke som konsernsjef. I en pressemelding uttaler han følgende: 

- Jeg har vært konsernsjef i Bertel O. Steen siden 1997. Det har vært 11 inspirerende og krevende år. Selskapet har i denne perioden vært i en rivende utvikling og for meg har det vært et privilegium å få samarbeide med dyktige medarbeidere på alle nivåer. Som toppleder må man alltid spørre om ens evne til å fornye seg selv, organisasjonen og virksomheten. Alt har sin tid og jeg mener selskapet nå vil ha godt av en leder som kan se på virksomheten med nye øyne. 

Styreleder Per Ivar Åbyholm berømmer Steen for hans innsats. Konsernet har økt sin omsetning frå 5,3 til nærmere 11 milliarder kroner, og driftsresultatet er tredoblet.

 Trond Vidar Sagen, som har vært en meget vesentlig aktør i forbindelse med oppkjøpet av A-K maskiner, er konstituert som konsernsjef.

Powered by Labrador CMS