lantmann-katalog08
lantmann-katalog08

...det står i katalogen

Produktkataloger er in. Nå er Lantmännen maskin ute med sin. Riktignok den første av to, for selskapet kommer med en katalog for hver trosretning: Claas nå, Valtra til høsten.

Publisert

Den grønne katalogen er trykt i et opplag på 65 000 eksemplarer, og har 13 ulike baksider. En for hvert forhandlerfirma. 76 sider er mettet med skryt og informasjon, noe som gjør denne katalogen til en av de mer omfattende i bransjen.Claas og beslektede redskaperDenne gangen er det full konsentrasjon om Claas: Traktorer, treskere og grasutstyr. I tillegg suppleres det med aktuelle redskaper. Eksempelvis Stoll frontlastere, Ehlo redskaper, Bogballe gjødselspredere og Kongskildes jordarbeidingssortiment.Intervjuer og tabellerKatalogen har en blanding av produktinformasjon og annet lesestoff. Her ser du hvilke tanker landbruksminister, bondelagsleder og bonde- og småbrukerlagsleder gjør seg om framtida. Du finner tips om korrekt og økonomisk spredning av kunstgjødsel, og ikke minst brukererfaringer og framtidstanker fra trofaste Claas-kunder.Katalogen er ventet i postkassen om kun kort tid.Av de største Lantmännen er blitt en av Norges fire største traktorimportører. Claas er imidlertid ikke helt øverst på listene på traktor enda, men på grasutstyr og treskere er de høyt.

Hvem som til sist utgir de største og beste maskinkatalogene er ikke det viktigste spørsmålet i verden, men vi konstaterer at Eik har flyttet sin omfattende produkthandbok over til nettet, og kun der. Hva som skjer med Felleskjøpets maskinkatalog etter at FKM ble en del av FKAgri vet vi enda ikke. A-K har ikke helt den samme tradisjonen for tjukke maskinkataloger.Lena Maskin har sammen med Aase Maskin en fyldig katalog, som er en ren produktkatalog. Også HCP har publikasjoner i dette området, for ikke å glemme Sisu og CIFI.

Powered by Labrador CMS