agromek logo

Agromek endrer utstillingstidspunkt

Agromek 2008 presses til å gå av stabelen ei uke tidligere enn normalt. Neste år blir messa arrangert i uke tre, istedet for uke fire som tidligere.

Publisert

Arrangementsdatoene for 2008 blir fra tirsdag 15. til lørdag 19. januar. Flyttingen skjer etter press fra Messecenter Herning. Formannen for Agromek, Peter Hansen, sier at flyttingen skjer av hensyn til utstillingen Formland, som skal arrangeres 1. februar.

Under press- Det er umulig å fjerne maskiner og stands etter Agromek, og så bygge opp Formland på kun fem dager. Vi har derfor valgt å imøtekomme Messecentret Herning og flytte på oss en uke, sier Hansen.

Kortere messeSamtidig som messa flyttes, blir antall utstillingsdager redusert fra seks til fem. Det skjer etter ønske fra utstillerne sjøl, som mener færre besøkende bør følges opp av en kortere utstilling. Det betyr at den såkalte VIP dagen, eller forhandlerdagen forsvinner.

Ny messe hvert andre år?I Bedre Gardsdrift nr. 10.2006, omtalte vi LIB-utstillingen, der de danske traktorimportørene har valgt å vise seg frem. Stadig flere dansker gir nå uttrykk for at Agromek og LIB bør forenes til ei felles fagmesse. Maskinimportørere mener en årlig utstilling ikke er økonomisk forsvarlig. De ønsker en ordning med arrangement hvert annet år, i likhet med SIMA og Agritechnica.

Powered by Labrador CMS