Illustrasjon: BG ny nettside
Illustrasjon: BG ny nettside

Velkommen til nye gardsdrift.no!

Bedre Gardsdrifts nettside fornyes totalt: Daglige oppdateringer, nye funksjoner og flere som skriver. Du har mye å se fram til!

Publisert

Det er med stor glede vi inviterer deg til å slå følge med oss i Bedre Gardsdrift og www.gardsdrift.no hver eneste dag framover. Vi har et mål om å gjøre gardsdrift.no til den fremste frittstående nettsida for norske bønder.

Heretter vil du se en ny sak på nettsida vår hver eneste arbeidsdag, i tillegg til at vi legger ut peker til aktuelle nyheter fra andre nettaviser.Våre egne saker havner i arkivet, sammen med omtrent alt vi har hatt på nettet fra før. Også pekersamlinga, hvor vi nå rydder og ordner, videreføres. Et fyldigere norsk oppslagsverk om landbruksteknikk finner du ikke på nett.

Mer samarbeid mellom blad og nett

Nettsida og bladet skal samarbeide mer enn før. Du som er abonnent på Bedre Gardsdrift vil for eksempel finne flere bilder og detaljer knyttet til mange av artiklene fra bladet på gardsdrift.no. Alle kan legge inn kommentarer og innspill direkte under de aller fleste artiklene.

Er du ute etter en spesiell utgave, blir de siste årganger av Bedre Gardsdrifts lagt ut i en nettbasert bladkiosk. Du kan sjølsagt også bruke nettsida til å bestille vanlig abonnement, som lønner seg i forhold til å kjøpe enkeltutgaver. Du kan også bestille samleperm eller kontakte abonnementsavdelingen vår.

Som du alt har sett, har vi endret utseendet på gardsdrift.no totalt. Målet er at det skal bli enklere å finne fram, sjøl om det kan være litt uvant de første dagene for våre mange trofaste brukere. Et annet mål er at du skal få det triveligere her sammen med oss.

Ett er i hvert fall sikkert: Vi gleder oss til å ta imot både nye og tidligere gjester på gardsdrift.no. Vi håper besøket vil vare lenge!

Les mer om nye gardsdrift.no her

"
Powered by Labrador CMS