Finn Norum finn.no
Finn Norum finn.no

Traktorauksjon med finn.no personlig

Finn Nordrum jr, kjent fra reklamefilmene til finn.no, stiller på Agrovisjon i Stavanger. Der skal han auksjonere bort en Valmet 405. Inntektene går til sjukehuset i Haydom i Tanzania.

Publisert

Den aktuelle traktoren er til salgs på finn.no for 91 000 kroner. På Agrovisjon er utropsprisen 50 000 kroner. Auksjonen finner sted lørdag 27. oktober kl. 15:00 på Lantmännes Maskin sin stand i hall B. Auskjonarius er Finn Nordrum, kjent fra reklamefilmene til finn.no.

Differansen mellom utropspris og salgspris tilfaller arbeidet med Haydom Lutheran Hospital, Tanzania. Det vil ikke tilkomme provisjon eller gebyr på salgssummen. Avgitte bud er bindene. Budgiver må være over 18 år. Forhåndsbud aksepteres, men vil ikke bli offentliggjort før auksjonen starter.

- Traktoren har hatt samme eier siden den var ny. Det har aldri vært problemer med den og den er i god stand. Nå blir den klargjort hos Torland Maskin AS, som er Lantmännes Maskin sin partner i Rogaland, sier auksjonsansvarlig Egil Gjedrem i Lantmännens Maskin.

Du kan lese mer om Valmeten og Haydom Lutheran Hospital ved å klikke på linkene nedenfor:

Nettside Ingar Kvia

Sjukehus og gardsdrift i skjønn forening

Valmet 405

"
Powered by Labrador CMS