Dyrskun 2007_01
Dyrskun 2007_01

Smakebit på Dyrskun

Mer enn 66 000 var innom portene på Dyrskun i helga.  Her var det som alltid noe for alle.  

Publisert

Dyrskun er en av de få messene hvor det faktisk blir solgt noe, og du skal være rimelig standhaftig hvis du klarer å komme tomhendt ut av portene.

De fleste som besøkte Dyrskun var innom i solskinnet på lørdagen. Da kom det også noen gode vindkast som tok med seg flere utstillertelt til nye høyder. Til alt hell ble det ingen personskader, så vidt vi vet, men arrangørene bør kanskje sørge for bedre sikring neste år?

I BG 4.2007 omtalte vi Vretens vingeplog. Den fikk da gode skussmål av eierne Arnt Myrvoll og Ola Granås, samt sjåfør Kim Godtland. Men de påpekte at den var litt spinkel. Vreten har hørt på kundene, og med seg til Seljord hadde Svenn Anstensrud i Vreten med seg en kraftigere utgave av vingeplogen.

Nils A. Mørk Maskin AS og Holm Agro satser også på brøyteutstyr. Førstnevnte har nå startet import og salg av Zaugg snøfresere, mens Holm Agro AS satser på brøyteustyr fra Hydrac.

Desverre rekker vi ikke få med siste nytt fra Seljord i BG 07, som i skrivende stund gjennomgår siste finpuss før trykking. Men følg med, både på nett og BG 08.

Se bilder i vårt bildearkiv.

"
Powered by Labrador CMS