a-k+terra
a-k+terra

Leasing og lån fra Terra Finans hos A-K

De siste årene har SG Finans nærmest hatt monopol på leasing til landbruket. Nå satser A-K maskiner på norske Terra Finans, og tror det nye samarbeidet vil være gunstig for kundene.

Publisert

Terra Finans har til nå tilbudt sine tjenester gjennom drøyt 80 lokale og regionale sparebanker. Nå tar de steget også inn i landbruksbransjen. Terra er en bankallianse, eid av 78 sjølstendige lokale norske banker.Avtalen innebærer at du kan få tilbud om lån og leasing fra Terra når du handler maskiner hos A-K.– Landbruksmarkedet er viktig for Terra. Traktorsalget er økende, og størrelsen på traktorene går oppover. Det gir kunden et økt finansieringsbehov, sier adm. dir. Tormod Kvam i Terra Finans.Ole Grønvold, sjef i A-K maskiner, forteller at selskapet har skiftet leverandør av lån og leasing fordi man ønsker å jobbe sammen med en norsk aktør representert ved lokale sparebanker. Grønvold har tro på et fruktbart samarbeid, og løsninger som så vel kunde som A-K og Terra tjener på.Terra håper videre på at den nye markedskanalen kan åpne for flere muligheter.

Så er det da ikke annet enn naturlig at et finansieringsselskap, hvis navn betyr "jord", finner vegen til nettopp landbruket...

Powered by Labrador CMS