jd 8030 gps väderstad såmaskin åker tvilling f-b h 07
jd 8030 gps väderstad såmaskin åker tvilling f-b h 07

Klargjort for autostyring

Fra nå er alle John Deeres traktorer i 8030-serien klargjort for autostyring fra fabrikken. Det eneste du trenger, er dataskjermen og GPS-mottakeren.

Publisert

Dermed kan du kjøpe traktoren som den er, og få demonstrert autostyringa på din egen traktor.

Dersom neste eier av traktoren ønsker autostyring, mens du har kjørt uten, er ikke det noe problem. Dataskjermen og GPS-mottakeren kan dessuten brukes på flere andre maskiner.– Autostyringa er til god hjelp i alle typer arbeid i planteproduksjonen, sier Georg Larscheid, markedsansvarlig for John Deeres hjelpesystemer i Europa.

Reduserer driftsutgiftene

– Ved å kjøre med mindre overlapping kan driftsutgiftene reduseres med 10 prosent. Ved eksempelvis gjødselspredning snakker vi om besparelser på inntil 15 prosent, reklamerer han. 8030-serien går fra 225 til 330 hk, og toppmodellen ble valgt til Årets traktor 2007.John Deeres autostyring har tre nøyaktighetsnivåer. Disse garanteres til +/- 30 cm, 20 cm eller 2 (to) cm. Den grøvste er tenkt til arbeid som harving, sprøyting og gjødselspredning. Den midterste er til god hjelp ved såing, slått og innhøsting. Med den mest nøyaktige kan du plante og radrense kruspersille uten kluss.

Powered by Labrador CMS