CIH Puma 210_01
CIH Puma 210_01

Agrovisjon: AK-maskiner med beste stand

Agrovisjon er over. AK-maskiner ble tildelt prisen for beste stand. En grunn var god lysbruk.  

Publisert

Juryens begrunnelse er følgende:

Valet sto mellom to stander. Juryen ønsker å framheve Yara sin stand. Her er eit eksemplar frå "Cow-parade" sentralt plassert som blikkfang og vidareført til T-skjorter og andre give-aways. Betjeningen er aktivt oppsøkjande og hyggelege. Standen sin arkitektur er gjennomført. Ein klår nummer 2! Vinnarstanden er markert med teppe, lysrigg og hengande bannere. Dette markerer ein heilskap sjølv om standen sitt innhald er omfattande og ueinsarta.

Standen er ekstra påkosta for å gi produktene best mogeleg presentasjon. Spot-markering av produkter er vellukka. Standen er lett tilgjengeleg og personellet er aktivt oppsøkjande og kunnskapsrike.

Prisen for Beste Stand på Agrovisjon 2007 går til: AK-maskiner

Det samla besøkstallet på Agrovisjon er anslagsvis 6000. Utstillerne var svært skuffa over at bare 1000 personer var innom på fredagen, som dessuten hadde langåpent til 22:30. Men på lørdag tok det seg opp, og de fleste var nok rimelig fornøyde da de pakka sammen søndag ettermiddag.

Vi i Bedre Gardsdrift har våre meninger om Agrovisjon, på godt og vondt. Det kan kan du lese i BG 09, som kommer i slutten av november.

Powered by Labrador CMS