Logo Agrovisjon
Logo Agrovisjon

Agrovisjon 2007

26. - 28. oktober arrangeres Agrovisjon i Stavanger. Her kan du møte  landbruksministeren,  konsernsjefen i Kverneland og ikke minst Bedre Gardsdrift.

Publisert

Agrovisjon er årets nasjonale landbruksmesse. Som kjent har maskinbransjen blitt enige om en tre-års messesyklus, og i år er det Rogaland og Stavanger som er vertskap. Utstillingen finner sted i Stavanger forum.

Arrangementet er et møtested for framtidsretta bønder og folk i landbruket. Hele det landbruksfaglige miljøet i Rogaland står bak arrangementet, med Rogaland landbruksselskap som arrangør.

Over 80 utstillere

Agrovisjon ble sist gang arrangert i 2005. Da var utstillingen fordelt i to haller på med et samla areal på ca. 7000 m2. Årets messe går av stabelen i tre haller, og arealet er økt til 10 000m2. Arrangørene venter godt og vel 80 utstillere.

Politikk...

I tillegg til utstillingen, vil det bli arrangeret flere foredrag og seminarer. Blant annet vil Landbruksminister Terje Riis-Johansen snakke om heltidsbonden om 10 år. Hvor stor må jeg være for å være heltidsbonde i 2017?

... og teknikk

For de teknikkinteresserte vil konsernsjef i Kverneland Group, Ingvald Løyning, snakke om den tekniske utviklingen i landbruket, internasjonale trender og hvordan de påvirker oss.

Du finner mer informasjon om Agrovisjon på http://www.agrovisjon.no/

Bedre Gardsdrift er på plass i Stavanger, nærmere bestemt i hall B, stand 232. Vi ser fram til å møte deg der.

"
Powered by Labrador CMS