slåmaskin front pottinger nova cat alpha motion
slåmaskin front pottinger nova cat alpha motion

Agromek: Pöttinger i tusen

Under Agromek i Herning 16.–20. januar benytter Pöttinger anledningen til å markere at de har solgt tusen maskiner til danskene. Maskin nr. 1000 er en frontmontert slåmaskin, Nova Cat 306-Alpha Motion.

Publisert

Det er bonde Jan Larsen fra Frederikshavn som er eier av slåmaskinen, og han vil bli gjort krus på av den østerrikske maskinprodusenten på firmaets nye internasjonale stand på Agromek.

Etter at Pöttinger fikk egen dansk importør i 2000, er det omsatt om lag 200 maskiner årlig. Tallet er ventet å stige ytterligere dette året.

Lengre mellom drammene

Flere av de største leverandørene av mjølkemaskiner og -roboter hopper bukk over årets Agromek. Det samme gjelder for store deler av hage- og grøntsektoren. Antallet godkjente nyheter krøp under 200 i år, 184 for å være helt nøyaktig. Av disse er 27 trestjerners og 36 tostjerners. Følgelig har 121 nyheter én stjerne.

BG hjelper deg

Totalt er det 540 utstillere på Agromek. Disse representerer i alt 1300 firmaer med over to tusen ulike varemerker fra 42 ulike land.

Bedre Gardsdrift vil være til stede på utstillinga med to medarbeidere i år. Dersom du sjøl ikke har anledning til å ta turen til Herning, og det er noe du skulle ha undersøkt nærmere, vil vi gjerne forsøke å hjelpe deg.Ta kontakt med Magnus Østby på 918 45 157 ellerBo Hansen på 95 75 01 04 Du finner bilder av noen av årets nyheter ute til høgre. Les mer om Agromek på Agromeks nettside

"
Powered by Labrador CMS