agromek logo

Agromek flytter til november

Fra 2008 blir Agromek arrangert i november. Utstyr for innendørsmekanisering vil bli vist hvert år, mens traktorer og maskiner vil bli vist annenhvert år.

Publisert

Endringen i utstillingstidspunkt og innhold, skyldes ønsker fra bønder, forhandlere og produsenter. Dessuten vil utstillingen få en skarpere profil, ifølge formannen for Agromek, adm. direktør Peter Hansen, Cormall Agro A/S.

Maskiner i partallsårMens utstyr for innendørmekanisering vil bli vist hvert år, vil maskiner kun delta i år med parttall. I 2008 blir Agromek arrangert to ganger.

Første utstilling er 15. - 19. januar 2008, hvor fokus er innendørsmekanisering. 25. - 29. november 2008 er det ny utstilling, men denne gang vil den både omfatte maskiner til markbruk og innendørsmekanisering.

Leveringstid på maskiner avgjør- En rekke produsenter og importører av markgående maskiner ønsker en maskinutstilling annenhvert år, det året det ikke arrangeres Agritechnica i Hannover. Det har dessuten kommert ønske om å flytte utstillingen til november, fordi det i januar er for sent å inngå avtaler om levering av store kundetilpassede maskiner til neste sesong, sier Peter Hansen i Agromek.

LIB mot AgromekMange ønsker at LIB og Agromek skal slås sammen til en utstilling, men de to leirene har ikke klart å bli enige. Traktorimportørene som arrangerer LIB, vil derfor fortsette med sin utstilling som de mener er bedre tilpasset deres behov.

-Traktorimportørene er imidlertid velkommen til å delta på Agromek når de måtte ønske, understreker Peter Hansen i Agromek.

Powered by Labrador CMS