SIMA sticker

SIMA

Fra 4. til 8. mars arrangeres SIMA 2007. Mer enn 1250 utstillere fra 40 land vil da konkurrere om oppmerksomheten fra de omlag 200.000 besøkende som er ventet.

Publisert

SIMA markedsfører seg selv om Europas største landbruksmesse. Det passer bra siden Frankrike er EU's største jordbruksmarked. Årets messe er større enn noen gang med et totalt utstillingsareal på 220 dekar, og 200 nye utstillere.

Internasjonal messe

SIMA er ei internasjonal messe hvor landbruksmaskinbransjen viser frem det nyeste og flotteste de har å by på, av stort og smått. Hver fjerde besøkende har ikke fransk som morsmål, og halvparten av utstillerne omtales som internasjonale. Messa er allikevel utvilsomt fransk og tilbyr de besøkende en smak av fransk landbruk, lokale franske redskapsprodusenter og sterk fransk sennep.

Enkel reiseÅ besøke SIMA går bra selv om fransken er dårlig. Med godt humør og fingerspråk kommer du langt. Maskiner er stort sett tause allikevel. Er du heldig flyr du tur – retur for under 2000 kroner. Veien fra hovedflyplassen Charles de Gaulle og til messeområdet er kort, kun noen minutter på metroen. Den største utfordringen er å finne hotell til overkommelige priser.

Hvis du ikke tar turen selv, så fortvil ikke! Bedre Gardsdrift vil holde deg informert om de viktigste nyhetene fra SIMA.

Vil du vite mer så logg deg inn på www.simaonline.com/ www.gardsdrift.no er ikke ansvarlige for innholdet på eksterne sider.

"
Powered by Labrador CMS