Eiksenteret Klepp temakveld 1

Trekker lodd om billigtraktor

Auksjon og trekning av tre stykk MF 410 til 100 000 kroner, 40 000 under listepris, er høydepunktet når Eiksenteret på Klepp arrangerer fagkveld.

Publisert

- Jeg trenger en liten traktor og har skrevet meg på trekningslista, sier Ragnar Lende. Sammen med sønnene Henning og Raymond har han tatt turen til Klepp. De venter i spenning på om det er deres navn som skal trekkes opp av hatten i kveld.

Lapskaus Før trekning og auksjon sørger Erik Bøe og kameratene Morten og Andres Salte Risa for at alle får en god porsjon lapskaus. Mat hører med på en slik kveld.Auksjonarius Asbjørn Dyngeland får overrakt hatten med navnelappene. 60 fremmøtte følger spent med. Tre lapper trekkes. Tor Wincent Byberg, Odd Narve Grude og Asbjørn Undheim blir kveldens utvalgte. De er tydelig fornøyde med trekningen.

Ragnar og sønnene tar resultatet med et smil. De som ikke vant nå, går automatisk videre til trekningen neste måned, så det er fortsatt håp. Henning har mer lykke på auksjonen og får både basseng og kalvebøtte med seg hjem.

Må kjøpe traktor - Alle som bestiller en MF410 er med i trekningen om en rabatt på 40 000 kroner, sier selger Tor Ødemotland.Hvor mange som er med i trekningen er en hemmelighet, men det er et tosifret antall får vi vite. Med kveldens trekning har seks kunder spart 40 000 kroner hver. Neste måned er det nye muligheter.

Erstatter gamle Dextaer - Jeg har fire John Deere og en gammel Dexta som far bruker. Nå trenger han noe nytt, og denne er ideell for hans bruk, forteller Tor Wincent som driver gard med korn, potet og gris.Odd Narve og sønnen driver gartneri og trenger ny plantetraktor.- Denne er billig og grei. De som sitter på plantemaskinen sitter i friluft, så da kan traktorføreren også gjøre det, sier Odd Narve.

Powered by Labrador CMS