Case IH Luxxum fyller fôr i ei fôrvogn trukket av en annen Case IH-traktor foran brune driftsbygninger.
CaseIH Luxxum dekker segmentet inntil 120 hk, med hevet komfort i forhold til forgjengerne.

Allsidige Case IH Luxxum

Den nye traktorserien fra Case IH, Luxxum, skal friste deg som ønsker noe allsidig.

Publisert

Serien kommer med tre modeller fra 99 til 117 hk.  Transmisjonen har fire hurtiggir, og totalt 32 gir i hver retning. Du kan også betjene transmisjonen  via den elektroniske lasterspaken. 

Luxxum oppfyller steg 4

Traktoren holder 40 km/t ved 1730 o/min. Fire kraftuttakshastigheter er standard. Vendegiret har justerbar agressivitet.

Takket være FPT-motorens Hi-SCR eksosrensing er det ikke behov for noe etterfølgende system for eksosrensing for å oppfylle steg 4 i kommende utslippskrav. En liten andel eksos går også via en EGR-ventil.

Egnet for bratta

Med en fabrikk som holder til nær Alpene, har Case IH tatt en titt på redskapsbærere fra merker som Aebi og Reform i konstruksjonen av trepunkten framme. Den har nemlig mulighet for vektavlasting, slik du også finner innebygd i enkelte frontslåmaskiner. Dette er for å skåne bakken og gi bedre sikkerhet ved arbeid i bratta.

Luxxum kan leveres med fjærende framaksling og hytte. Mye av betjeninga finner du i Multicontroller-armlenet. Traktoren er konstruert for bruk med frontlaster. God sikt er vektlagt, sjølsagt også med takvindu.

Powered by Labrador CMS