Steyr 4130 CVT er en av kandidatene til Tractor of the Year (Toty).
Steyr 4130 CVT er en av kandidatene til Tractor of the Year (Toty).

Steyr blir premiummerke

CNH har bestemt at Steyr skal bli premiummerket av de tre merkene de fører. I kommende utgave av Bedre Gardsdrift ser vi nærmere på Toty-kandidaten.

Publisert

Case IH, New Holland og Steyr hører alle inn under CNH, selv om vi i Norge hovedsakelig har erfaring med de to første. Steyr er imidlertid populær flere andre steder i Europa, ikke minst i hjemlandet Østerrike.

Skal investere i Steyr

Og kanskje blir traktoren enda mer populær framover. CNH har gitt signaler om at de vil investere kraftig i Steyr framover. Nå skal Steyr nemlig bli premiummerket til CNH, ikke ulikt hva Fendt er hos Agco.

Det skal komme til uttrykk både i designet og i form av nyskapende funksjoner. Framover kan det med andre ord bli interessant å følge med på Steyr for å se hva som kanskje kan komme på Case IH og New Holland senere. Og du kan allerede nå få et første glimt.

Finalist i Årets traktor

Steyr lanserte nylig en ny serie med trinnløse traktorer, Steyr Expert CVT. Her presenterte de for første gang også et helt nytt armlene. Det kan du lese mer om i neste utgave av Bedre Gardsdrift, som er på vei til abonnenter i løpet av de neste dagene.

Steyr 4130 Expert CVT er for øvrig en av finalistene i Tractor of the Year (Årets traktor). Kåringen skjer på Agritechnica neste måned.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS