10 menn står på kne med 9 traktorer bak.
Dette var journalistene og traktorene som var med i testen i 2017. Denne gangen trenger vi din hjelp for å gjennomføre testen.

Bli med i test:
Hvor fornøyd er du med traktoren?

I 2017 testet vi ni kraftige, firesylindra traktorer, men hvordan holder de seg sju år etter? Vi ønsker å høre hvordan du har opplevd dem i hverdagen.

Denne gangen gjør vi noe helt nytt sammen med våre samarbeidspartnere fra Finland, Nederland og Danmark. Vi har valgt ut ni traktorserier med rundt 150 hestekrefter basert på testen vi gjorde I 2017. Den gangen var traktorene nye og blanke i lakken, men nå begynner tidens tann å sette merker. Har du vært fornøyd med traktoren din?

Delta i testen her

Dette er traktorene vi spør etter

Vi er spesielt på jakt etter beskrivelse av reparasjoner og kostnader du har hatt. Samme undersøkelse blir kjørt i de tre landene vi samarbeider med. Resultatene vil bli publisert vinteren 24/25. Vi kommer også til å hente inn løsninger på de mest kjente problemene fra drevne verkstedfolk.

Hvis du har en traktor fra en av seriene nedenfor ber vi deg svare på spørreskjemaet som du finner i lenken her.

Delta i testen her

Vinn billetter til Agroteknikk

Du vil ikke oppleve reklame eller annen markedsføring selv om du gir fra deg kontaktopplysninger. Når vi ber deg oppgi registreringsnummer på traktoren, er det for å unngå svar fra personer som ønsker å påvirke resultatet uten å eie en traktor fra noen av seriene. Svarene du avgir vil heller ikke bli knyttet til deg som person. Vi ønsker bare muligheten til å komme i kontakt med deg hvis vi har oppfølgingsspørsmål om et spesielt tema. Du kan også legge inn flere svar hvis du eier flere modeller. Undersøkelsen tar cirka et kvarter.

Delta i testen her

Vi trekker inntil 10 deltakere blant de som har svart innen 15. august som vinner to dagsbilletter hver til Agroteknikk 2024 i Lillestrøm.

Powered by Labrador CMS