Er dette deg?

Bedre Gardsdrift søker ny journalist! Er du glødende opptatt av traktor og teknikk, er kanskje dette jobben for deg.

Publisert

Har du en lidenskapelig interesse for landbruksmaskiner og teknikk, og ønsker å prøve deg som journalist? I så fall har du en enestående sjanse nå. Vi søker journalist i fast stilling på fulltid.

Hvem vi ser etter

I Bedre Gardsdrift får du mulighet til å holde deg oppdatert på det nyeste av det nye innenfor landbruksteknikk både i inn- og utland. Kanskje har du en bachelorgrad i landbruksteknikk eller har tilegnet deg kunnskap gjennom praksis fra et maskinfirma eller rett og slett gjennom ren nysgjerrighet og privat interesse.

Erfaring som journalist er ikke så viktig i denne omgang. Vi kan lære deg det meste, men du må ha interesse for å skrive og fotografere. Dessuten må du ha førerkort for personbil. Dersom du i tillegg er glad i å reise, og fleksibel med hensyn til arbeidsoppgaver og arbeidstid, kan dette være jobben for deg.

Hva vi tilbyr

Bedre Gardsdrift har hovedkontor på Kirkenær i Hedmark, men vi kan vurdere andre løsninger, for eksempel hjemmekontor, dersom du er den rette personen for oss. Vi tilbyr 100% fast stilling, konkurransedyktig lønn, fri telefon, gode forsikringsordninger, firmahytte og mye annet.

Slik søker du

For mer informasjon, kontakt:

  • sjefredaktør i Ask media AS, Hans Degerdal, telefon 907 72 009
  • redaktør i Bedre Gardsdrift, Sesselja Bigseth, telefon 417 48 111

Søknad med CV sendes på e-post til hans@askmedia.no innen 20. mars.

Om oss

  • Bedre Gardsdrift er Norges ledende og største fagblad innen landbruksteknikk. For oss er maskiner, teknikk, bygninger og driftsøkonomi det viktigste.
  • Vi har 10 utgaver i året og 17509 abonnenter (ifølge Fagpressens opplagskontroll). I tillegg driver vi nettstedet gardsdrift.no, som blir en stadig viktigere del av virksomheten.
  • Bedre Gardsdrift eies av Ask media as. Vi holder til på Kirkenær i Hedmark og gir ut 12 fagtidsskrifter.
Powered by Labrador CMS