Foto: Moelven
Foto: Moelven

Vurderer selvkjørende trucker

Moelven har investerte 30 millioner i nytt distribusjonssenter på Langmoen i Brumunddal.

Publisert

Innvesteringen i teknologi, bygg og pakkelinjer er ment for å effektivisere logistikken. Med ny bygningsmassen kan Moelven flytte flere av arbeidsoppgavene under tak, som bedrer de ansattes arbeidsforhold. Oppgraderinga er starten på en ny teknologireise for Moelven, som etter hvert kan ende med selvkjørende trucker. I løpet av året skal nemlig Moelven, sammen med Norges miljø- og biovitenskaplige universitet, vurdere muligheten for selvkjørende trucker.

– Denne investeringen gir oss et godt fundament for videre vekst og utvikling. Salgsveksten, og det at vi har tatt over noen oppgaver internt i Moelven, sørger for et økt volum inn og ut av anlegget tilsvarende 1000 trailere i året, forteller Sven Egil Holmsen direktør i Moelven Langmoen AS.

Digitaliserer

Moelven Langmoen har også startet med digitalisering av lageret.

– Vi innfører digital lokalisering av alle pakker, og vi vil rulle ut dette for hele Langmoens område i løpet av 2019. I årene fremover vil vi også ta i bruk annen teknologi for å effektivisere logistikken ytterligere. Det er nødvendig for å tilpasse oss vekst og stadig flere kundetilpassede ordre, forklarer Holmsen.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS