Den gang da: For fem år siden kunne Vreten Norge ønske Palax velkommen i porteføljen. Nå er det snart slutt.

Vreten Norge overrasket over Palax-nyhet

Svenn Anstensrud, daglig leder i Vreten Norge, sier han er overrasket over at Palax nå går tilbake til A-K maskiner.

Publisert

Vreten Norge tok over agenturet til Palax i Norge fra A-K maskiner i 2015. I dag kom nyheten om at A-K maskiner skal ta over som importør.

– Det er litt overraskende, ja. Det skjer jo store rokeringer innen redskap hele tiden nå, det er ingenting som er stabilt. Når Duun da velger å avslutte med A-K, får det dominoeffekt som påvirker oss, sier Anstensrud.

Stort delelager

Han påpeker at de har en løpende avtale med Palax, og at Vreten Norge foreløpig vil drive videre som det er med maskiner og deler så lenge den avtalen løper. Han regner med det vil gjelde ut sesongen. Han legger også til at de vil fortsette å serve kunder som har kjøpt Palax-utstyr hos dem.

– Kundene trenger ikke være urolige. Vi har et stort delelager, og det vil vare lenge, sier Anstensrud.

Optimistisk

Nyheten om at Palax går til A-K er såpass fersk at Anstensrud ikke ønsker å kommentere om det blir flere endringer for Vreten Norge som følge av dette.

– Vi føler at vi er attraktive i markedet, og vi er optimistiske for vi er sterke på skog. Palax er gode produkter, og vi ønsker dem lykke til videre. Så får vi se hvilke løsninger det blir framover, sier han.

Powered by Labrador CMS