John Deere 4240-terminal kan nå låses med pinkode.

Vil hindre tyver med pinkode

Nå blir det mulig å låse Greenstar-terminalen fra John Deere med en pinkode.

Publisert

John Deere har foretatt en programvareoppdatering av blant annet Greenstar-terminalene 4640 og 4240 og Starfire 6000-mottakeren. En av nyhetene her er at det nå er mulig å låse enhetene med en pinkode. På denne måten ønsker John Deere å hindre uautorisert bruk og kanskje gjøre utstyret mindre interessant for tyver.

Tilgang i 24 timer

Det skal være to nivå av tilgang: administratortilgang og brukertilgang. Administratortilgang lar brukeren aktivere eller deaktivere bruk av sikkerhetskode og å stille inn og endre pinkoden. Brukertilgangen lar ganske enkelt brukeren åpne for bruk av utstyret.

Hvis du glemmer pinkoden, vil du fremdeles ha midlertidig tilgang til displayet, men kun i et døgn. Du kan imidlertid få ny kode via MyJohnDeere-kontoen.

Enkle å flytte

Terminalene John Deere 4240 og 4640 var for øvrig to av nyhetene på Agroteknikk i fjor. 4240-terminalen erstattet 1800-terminalen, mens 4640 tar over for 2630-terminalen.

Ettersom 4240 og 4640 er terminaler du enkelt kan flytte mellom maskiner, kan de også være enkle å fjerne for uvedkommende om du ikke er forsiktig. Det kan derfor være lurt å sikre dem mot bruk av andre.

Powered by Labrador CMS