Daglig leder Jarl Gjønnes i Orkel A/S, og selger Pål Opland i Orkel Direkte har nye tanker om salget av Orkel-hengere.

Orkel tenker nytt om hengere

I framtida kan du kjøpe hengeren fra Trøndelag hos de fleste maskinforhandlerne i Norge.

Publisert

- Orkel tenker nytt etter at avtalen med Felleskjøpet opphører fra dagens dato. I framtida skal Orkel Direkte A/S stå for nysalg, og reservedelsforsyning til hengere, heter det i pressemeldingen.

Hvis du ønsker å kjøpe hengeren fra din lokale maskinforhandler er dette også en mulighet. Dette forutsetter at forhandleren er med på ideen.

Bred distribusjon

Mer rødt fra Orkel

Tidligere har lettdumperserien TX hatt gule lemmer. Nå kommer disse med rød farge slik den lette TT-serien har hatt tidligere. Dermed vil alle Orkelhengere med nedleggbare lemmer ha rød farge i framtida. TX-serien har hardox bunn, hydraulisk baklem og innleggskarmer som standard

Hengerprodusenten i Orkdal ønsker ikke lenger å knytte seg opp imot noen av de store kjedene. De satser i stedet på å tilby hengere via et bredest mulig forhandlernett sammen med direktesalg fra Orkel Direkte.

- Tanken er å nå flest mulig kunder uavhengig av hva som er favorittmerke på traktorfronten, sier Arne Bjørkli hos Orkel Direkte.

Nyheter kommer

Flere nyheter er allerede på tegnebrettet. En av forbedringene Orkel jobber med er mulighet til å få fjærende boggi på dumperhengerene i DX-serien. Dette er ikke klart for salg ennå, men det skal komme om kort tid.

Trønderne har produsert hengere siden 1960, og innspill fra kundene har bidratt til produktutvikling. Alle nye hengere fra Orkel har nå fått led-lys og slangeholder over draget som standard.

Utvidet garanti

Orkel Direkte tilbyr to års garanti på nye hengere. Ordningen gjelder fra i dag, men omfatter ikke hengere som Felleskjøpet eventuelt måtte ha igjen på lager.

Powered by Labrador CMS