JD_iTecAutolearn_300
JD_iTecAutolearn_300

Tre gull og ti sølv til John Deere

AGRITECHNICA: I tillegg til tre gullmedaljer, fikk John Deere ti sølvmedaljer på årets Agritechnica. Tre av dem for smart vendeteigsautomatikk, automatisk firehjulstrekk og bukplate som ballast.

Publisert

Normalt må du spille inn eller programmere sekvenser i vendeteigsautomatikken. John Deeres iTEC AutoLearn lærer selv sekvensene. Når du gjentar samme sekvensen tre ganger etter hverandre, foreslår traktoren at den kan lagres i vendeteigsautomatikken. Du bekrefter med et tastetrykk, og kan i tillegg redigere den samme sekvensen i ettertid.

Automatisk inn- og utkopling av firehjulstrekk og automatisk utkopling av sperre er blitt vanlig på mange nyere traktorer. Normalt er det kjørehastighet eller styrevinkel som bestemmer inn- og utkopling, men John Deere vil ta steget videre, og presenterer et helautomatisk firehjulstrekksystem. Intelligent Four-wheel drive føler på hjulspinnet, og kopler inn framakslingen ved behov. Likens koples framakslingen ut når hjulspinnet avtar. Avhengig av traktormodell, består systemet av sensorer som måler momentet i kløtsjen på mellomakslingen og hastighetsradarer eller hastighetssensorer på frem- og bakhjul.

Med EZ Ballast skal tiden for felgvekter og væskefylling være forbi. Bukplata veier 1,7 tonn og festes i chassiset på traktoren ved hjelp av hurtigkoplinger.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS