UniCrawler_1
UniCrawler_1

Tilhenger på tilhenger med UniCrawler

AGRITECHNICA: Med UniCrawler vil Annaburger redusere kjøreskader og jordpakking ved å frakte tilhengeren på en tilhenger. 

Publisert

UniCrawler er utstyrt med to lange og brede gummibelter og designet for å frakte fullastede tilhengere ute på jordet. Beltene gir større kontaktflate og skal by på mindre kjøreskader og jordpakking i pløyesjiktet enn tradisjonelle tilhengere med normal dekkutrustning.

UniCrawler er foreløpig en prototyp, og fungerer slik at den foldes ut på jordet før du kjører tilhengeren opp på planet, og låser bremsene. Når du nå beveger traktor og tilhenger følger UniCrawler med, men som et nytt understell for tilhengeren.

UniCrawler er beregnet på store, flate og bløte arealer og har noen begrensninger; egenvekten er hele ni tonn, og beltene hjelper ikke til med fremdriften. Bredden er 5,7 meter i arbeidsstilling og 2,42 meter i transportstilling, mens lengden er 8,6 meter. Maksimal bredde på tilhengeren som kjøres opp på UniCrawler er 3,2 meter. Tillatt totalvekt er 32 tonn, og maksimal transporthastighet 25 km/t.

Powered by Labrador CMS