Dette er nyhetene på Bedre Landbruk

Befinner du deg i Østlandsområdet og trenger faglig påfyll, kan du denne helgen ta turen til Lillestrøm og messa Bedre Landbruk.

Publisert

Det er Felleskjøpet som står som arrangør, og en av nyhetene du kan se nærmere på om du tar turen innom messa, er den nye John Deere 5R-serien. Denne byr blant annet på panoramahytte, ny høyrekonsoll og en svingradius på 3,75 meter.

­-­ Dette er en etterlengtet traktor, denne har vi ventet lenge på, sier Dagfinn Sand i Felleskjøpet.

Av andre nyheter vil du finne nye såmaskiner fra både Tume og Väderstad; Moi viser fram to nye gjødselsvogner mens Kverneland har en mindre kunstgjødselspreder å vise samt den nye plogen 2500 i-plough. Avant har tatt med en elektrisk kompaktlaster, og Tokvam viser fram feiekosten FK30. Du kan se flere av nyhetene i billedgalleriet over.

Det er med andre ord ikke mye nytt for den som er fast leser av Bedre Gardsdrift, men nå kan du selv ta maskinene i øyesyn om du legger turen til Lillestrøm denne helgen. I tillegg er det selvsagt rikelig med andre maskiner og utstyr å få tatt en titt på også.

Forrige gang Bedre Landbruk ble arrangert, var 8000 besøkende innom messa. I år håper de å bikke 9000. Messa er åpen til søndag.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS