TopSoil Mapper er i stand til å måle tre parametre i jorda samtidig og sende dataene til jordarbeidingsredskaper som følger etter.
TopSoil Mapper er i stand til å måle tre parametre i jorda samtidig og sende dataene til jordarbeidingsredskaper som følger etter.

Måler ledningsevnen i jorda

Vi lar denne sensoren, som måler den elektromagnetiske ledningsevnen i jorda, representere de 245 nyhetene på årets Agromek, den 40. i rekka.

Publisert

Sensoren, som kalles TopSoil Mapper, er bygd for montering i frontliften på traktoren. Nyheten presenteres av østeriske Geoprospectors GmbH på Agromek.

Knyttes sammen med jordarbeidingssystemer

TopSoil Mapper måler jordens elektromagnetiske ledningsevne i flere dybder i «real time» og fastslår jordtype, jordpakking og vanninnholdet i jorda. Sensoren kan for eksempel bygges sammen med systemer som styrer bearbeidingsdybden på redskaper som henger bak traktoren. Du kan også lagre målingene fra sensoren og presentere dem på kart for en analyse av jordas tilstand.

Sju sektorer på Agromek

Årets Agromek, som går av stabelen i Herning i Danmark fra 29. november til 2. desember i år, er den 40. i rekka. Over 500 utstillere er påmeldt og messa er delt inn i sju seksjoner; jordarbeidingsredskaper, i-mek, traktorer og høstemaskiner, kornhandtering, Energi, Entreprenør, veg og park, samt viten og service.

Powered by Labrador CMS