Oppgradert 4700M fra Massey Ferguson

Ny girkasse og flere andre forbedringer skal gjøre 4700M mer anvendelig.

Publisert

Alle de nye modellene har tresylindra motorer på 3,3 liter fra AGCO Power. De klarer avgasskravene i steg V, og bruker SCR i kombinasjon med en eksoskatalysator for å redusere utslippene. Massey Ferguson opplyser at de har fått plass til hele rensesystemet under dørken på hytta, og at det derfor ikke hindrer sikten. Tidligere hadde minstemann i serien 75 HK, men nå er den borte. I den nye serien finner vi 4708 med 82 hk, 4709 med 92 hk, og 4710 med 100 hk.

Ny Dyna 2

Den største forbedringen er kanskje den nye girkassen. Den bygger videre på 12+12 girkassen vi kjenner fra før, med seks mekaniske gir, og to grupper. Dyna2 har totrinns hurtiggir, kløtsjfritt vendegir, speedmatching, og mulighet til å velge en brems for kløtsj-funksjon. Den nye girkassen skal i følge Massey Ferguson ha 11 forskjellige gir i hovedarbeidsområdet. Toppfarten ligger på 40 km/t ved 1850 o/min på motoren.

Ny stil

De nye modellene får også det nye designet vi har sett på den litt større 5700M som ble lansert på Agritechnica i fjor. Instrumentpanelet er også forbedra i forhold til tidligere.

Flere alternativ

Du kan få de minste modellene uten hytte hvis du skulle ønske det. Fra fabrikk kan du også få levert både mengdejustering på hydraulikkuttakene, og ei egen fri retur-kobling. Automatisk hovedstrømsbryter som slår seg av automatisk hver gang du stopper burde også være interessant for de som parkerer innomhus. Alle modellene i 4700M serien har fått forsterka felger foran og bak i forhold til forrige generasjon

Powered by Labrador CMS