Valtra G ble lansert i fjor. Nå lover Valtra flere nyheter.
Valtra G ble lansert i fjor. Nå lover Valtra flere nyheter.

Valtra og MF lover flere nyheter

Både Valtra og Massey Ferguson kommer med nyheter i løpet av året.

Publisert

Agritechnica lokker gjerne fram nyheter hos traktor- og maskinprodusenter. Selv om årets messe er flyttet til neste år, ser det ut som vi likevel kan se fram til en rekke nyheter i månedene som kommer. Både Valtra og Massey Ferguson går langt i å love nye modeller.

Flere produkter

Det var i forbindelse med tildeling av Red Dot Design Award at Valtra påpekte at det kommer nyheter.

– Dette er den perfekte måten å sparke i gang Valtras 70-årsjubileum. Faktisk vil vi lansere en rekke nye og interessante produkter i løpet av året, avslører Kimmo Wihinen, sjefsdesigner for Valtra, i en pressemelding.

Nye traktorer

Også Massey Ferguson vil bringe ut nyheter. Det er Francesco Murro, markedsdirektør for Massey Ferguson Europa og Midtøsten, som sier det i en pressemelding.

– Etter MF 8S og MF 5S-lanseringene i 2020, ser vi nå fram til nye lanseringer innen utgangen av året 2021, for å møte bøndenes etterspørsel etter enkle og pålitelige smarte og tilkoblede traktorer.

Gard Molvig.
Gard Molvig.

Ifølge Gard Molvig, salgssjef for Massey Ferguson i Eikmaskin, er det snakk om flere nyheter i S-serien, som vil komme til høsten.

– Det er nok litt tidlig å si så mye om akkurat hva som kommer, men de fleste klarer vel å gjette seg til at når vi har lansert 8S og 5S, så kommer det noe imellom. I tillegg kan det hende at det kommer noe mer utover S-serien, sier han.

Powered by Labrador CMS