Meld inn leiekjøringsprisene dine denne helgen.
Meld inn leiekjøringsprisene dine denne helgen.

Har du husket å melde inn priser?

Meld inn leiekjøringsprisene dine og bli med i trekning av Flax-lodd. Nytt i år er at du kan gjøre det på nett, og hele prosessen er blitt mye enklere.

Publisert

Hvert år setter vi av store ressurser for å utarbeide maskinleieprislisten, men vi klarer det ikke uten dere. Vi håper at du som driver med leiekjøring eller utleie av maskiner vil delta i dugnaden også i år.

Meld inn priser på nett

Nytt i år er at du kan melde inn prisene online. Dette har vi gjort for at det skal være enklere for deg.

Du lager deg ganske enkelt en bruker på maskinleiepriser.no og logger inn. Deretter vil du få opp en oversikt over ulike kategorier. Huk av alle kategoriene du driver med leiekjøring eller maskinleie i og fyll så inn relevante priser. Hvis du har noen kommentarer, får du anledning til å fylle ut det helt sist i skjemaet.

Vinn Flax-lodd

Den nettbaserte løsningen gjør at du slipper å forholde deg til et regneark med flere hundre linjer. Du forholder deg bare til de feltene som gjelder din drift.

Når du skal fylle inn prislista igjen neste år, vil prisene som du har meldt inn i år være lagret. Vi håper det vil bidra til å gjøre prosessen enda enklere framover.

Når du svarer som bruker med en fungerende e-postadresse, er du med i trekningen av Flax-lodd. 10 heldige vinnere får 3 Flax-lodd hver.

Du kan fremdeles melde inn priser via e-post, brev eller telefon. Det viktigste er at vi får prisene dine, slik at vi får laget en så god maskinleieprisliste som mulig!

  • Bedre Gardsdrifts maskinleieprisliste er Norges mest komplette prisliste for maskinleie innen landbruket.
  • Prislista omfatter rundt 500 ulike oppgaver og redskapstyper.
  • Vi har utarbeidet lista årlig siden 2003.
  • Maskinleieprislista blir publisert i bladet hver vår. Hvis du ikke er abonnent, kan du bli det ved å fylle ut skjemaet her.

 

Powered by Labrador CMS