Såing er bare en av flere hundre priser du finner i BGs prisliste for leiekjøring og maskinleie. Foto: Håkon Bjerke
Såing er bare en av flere hundre priser du finner i BGs prisliste for leiekjøring og maskinleie. Foto: Håkon Bjerke

Nå ferdigstiller vi maskinleieprislista!

Bedre Gardsdrifts desidert mest etterspurte sak er maskinleieprislista. Prislista er forbeholdt våre abonnenter, men hvis du er kjapp, har du fortsatt mulighet til å abonnere og dermed sikre deg årets eksemplar.

Publisert

Bedre Gardsdrifts maskinleieprisliste er Norges mest komplette prisliste for maskinleie innen landbruket. I tillegg til vår primære målgruppe, bønder og landbruksentreprenører, brukes prislista av anleggsentreprenører, utbyggere, offentlige instanser og skoler.

Årets maskinleieprisliste kommer som vanlig i Bedre Gardsdrift nr. 3. Denne utgaven går i trykken like over påske, og sendes så ut til abonnentene. Hvis du vil motta prislista, må du være abonnent. Tegner du abonnent nå, rekker du å få med deg prislista. I tillegg kan du glede deg til siste del av årets store traktortest, en grundig gardsanalyse, maskinnyheter, gardsreportasjer og sveisekurs.

Aktuell for alle

Prislista omfatter rundt 500 ulike oppgaver og redskapstyper. Alt fra små enkeltbønder til store entreprenører i alle fylker har bidratt med priser. Det gjør at lista er like aktuell enten du bor i Lindesnes eller Pasvik, enten du skal leie en enkel plog av naboen eller en stor finsnitter med sjåfør.

Spennet i priser kan være stort. Tradisjonen tro inneholder prislista derfor både minstepris, makspris og middelpris. Middelprisen er et hjelpemiddel til å antyde hvor i løypa de fleste legger seg.

Til å stole på

Prislista er den største enkeltjobben i Bedre Gardsdrift gjennom året. Hvert år setter vi av store ressurser for å utarbeide denne listen. Hver enkelt pris vurderes nøye. På den måten luker vi ut eventuelle feil, eller sterkt avvikende priser.

Verdipapir forbeholdt abonnenter

Kvalitet koster. Derfor er maskinleieprislista forbeholdt Bedre Gardsdrifts abonnenter. Vil du sikre deg årets prisliste, men ikke er abonnent, må du tegne abonnement snarest. Abonnement bestiller du enten her eller ved å sende en e-post til abo.bedregardsdrift@askmedia.no.

Bladet koster 675 kroner for et år og kan naturligvis utgiftsføres. Bladet kommer ut 10 ganger i året. I tillegg til Norges mest omfattende prisliste for leiekjøring og maskinleie, byr vi blant annet på:

  • Gardsanalyser
  • Bygningsstoff
  • Traktortester og prøvekjøringer
  • Nyheter og messestoff
  • Vedlikeholdstips
  • Småsmart
  • Økonomi og driftsledelse

Hjelp oss til å bli bedre

Ønsker å bidra med priser til neste års prisliste? Har synspunkter på hvordan vi kan gjøre prislista enda bedre? Da setter vi stor pris på om du tar kontakt. Det gjør du ved å sende en e-post til redaksjonen@bedregardsdrift.no.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS