Timepris for å diskutere berdderegler var nok bare tull. Foto: S. Bigseth
Timepris for å diskutere berdderegler var nok bare tull. Foto: S. Bigseth

Bredderegeldiskusjon med UP var tull

Bredderegeldiskusjon med UP var selvsagt årets tullepris i maskinleieprislista. En av leserne som fant årets tullepris, kan vente seg Flaxlodd i posten.

Publisert

Opp gjennom årene har vi skrevet mye om bredderegler. Og kanskje burde du tatt deg betalt for tiden som går med til å diskutere bredderegler. Men enn så lenge har altså ingen meldt inn denne prisen til BGs maskinleieprislist.

For lav timepris?

De aller fleste skjønte at dette var årets tullepris. Kanskje var det prisen som avslørte oss? I alle fall var det flere som påpekte at vi var litt beskjedne da vi satte middelprisen per time til 650 kroner.

– Tullet er jo at folk tar seg alt for lite betalt for å diskuter med UP. Minstepris skulle ha vært 15 000 pr time, mener Christian.

– Mye tyder på at tulleprisen er "bredderegeldiskusjon med UP". Aner ikke hvor forslag til pris kommer fra, men det spørs om det ikke blir atskillig dyrere totalt sett, hvis hele dagen går bort i byråkratiske fiksfakserier. For ikke å snakke om hva som skjer om en stakkar skulle bli bøtelagt, skriver Lars.

Vant Flax-lodd

En av de som skjønte at dette var årets tullepris, var Endre Nese fra Sogn. Han ble trukket ut blant alle som har svart, og kan nå glede seg til 3 Flax-lodd i Posten etter pinse.

Tull og fanteri

Her er et knippe av de tidligere tulleprisene vi har presentert:

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS