Kjetil Nilsson i Nelleman Machinery.

Nellemann Machinery overtar HF Maskin Teknikk

HF Maskin Teknikk AS blir en del av Nellemann Machinery i Norge. Virksomheten i Askim vil bli videreført og dermed vil Nellemann Machinery styrke seg i Østfold-området.

Publisert

HF Maskin Teknikk ble etablert i 2016, og de har vokst kraftig siden den gang. I dag er bedriften en viktig leverandør til kommuner, entreprenører, anleggsgartnere, eiendomsbesittere og borettslag i hele landet.

Under samme tak

HF Maskin Teknikk forhandler Holder redskapsbærere og produkter fra Kärcher Municipal.

– Her får vi en kunnskapsrik og dedikert gjeng som topper laget ytterligere. HF Maskin Teknikk har vært forhandler for Nellemann Machinery siden 2018, så dette er en naturlig forlengelse av et allerede vellykket samarbeid, nå under samme organisasjon, sier Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery Norge.

Han forteller videre at kundene vil få den samme oppfølgingen som før, men under et annet navn. Porteføljen av redskapsbærere framover vil bestå av maskiner fra 26-130 hk. I tillegg vil de tilby feie- og sugemaskiner fra 0,5-6 m3.

Glidende overgang

Henrik Fremstad blir salgs- og produktansvarlig for Kärcher.

– Nå får vi en sterk eier som lar oss videreutvikle driften for videre satsning. Vi har over noen år etablert et godt samarbeid, og vi ser derfor frem til å bli et fullverdig medlem av Nellemann-familien fra 1. januar. Frem til det blir det en glidende overgang, sier Henrik.

Powered by Labrador CMS