Pressefoto
Pressefoto

Kesla til Eikmaskin

Øyvind Schulstadsveen går over i ny rolle som produktspesialist.

Publisert

Valtra og Kesla er store leverandører av maskiner for skogbruk. Fram til nå har det vært to salgskanaler i Norge. Traktormontert utstyr fra Kesla har tidligere vært tilgjengelig for Valtraforhandlere gjennom Valtras Unlimited studio, men fra 1. november 2018 skal Eikmaskin overta salg og service av Kesla i sin helhet. Eik skal også selge Kesla flighoggere. Øyvind Schulstadsveen har solgt Kesla skogsvogner og kraner siden 2014. Han går over i ny rolle som Kesla OY sin produktspesialist i Norge.

Unikt samarbeid

Valtra og Kesla samarbeider på fabrikknivå. Det betyr at du som kunde kan få en fabrikkmontert og testkjørt skogsekvipasje for profesjonelt bruk. Denne muligheten er det ingen andre konkurrenter som kan tilby, skriver Eikmaskin i en pressemelding.

Eik melder samtidig om at Kesla skal lansere et nytt styringssystem for framdrift av tømmerhengere kalt ProTraction. Gjennom traktorens Isobus system blir kjøreretning og hastighet synkronisert mellom traktor og henger. Betjeningen skjer fra samme skjerm og joystick som ProC som er Keslas kranstyrinig.

Agroteknikk 2018 vil bli første mulighet til å se Valtra og Kesla samlet.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS