Pöttinger Terria er tilgjengelig med arbeidsbredder fra fire til seks meter.
Pöttinger Terria er tilgjengelig med arbeidsbredder fra fire til seks meter.

Pöttinger med ny slept stubbharv

Pöttinger Terria har en arbeidsdybde fra 5 til 35 cm.

Publisert

Stubbharvene i Terria-serien har arbeidsbredde fra fire til seks meter. Serien består av tre modeller med tre tinderekker og tre modeller med fire tinderekker.

Du kan utstyre harva med flere forskjellige spisser. Det gjør at harva egner seg på alt fra lettere jordbearbeiding med fem cm arbeidsdybde til tyngre jordbearbeiding helt ned til 35 cm. Dybdejusteringa er hydraulisk.

Stor rammehøyde

Tindene er plassert symmetrisk. Det gir ei stabil harv som har mulighet til full gjennomskjæring. Sammen med stor rammehøyde vil det sikre god plantegjennomstrømning.

Når det gjelder tindene, kan du velge mellom mekanisk eller hydraulisk utløser. Den mekaniske versjonen har en utløserkraft på 600 kg og den hydrauliske har 650 kg.

Kompakt

Hjulene på harva er plassert i arbeidsområdet for å få ei mer kompakt harv som er lettere å snu med. Originalt kommer harva med to hjul på ramma, men det er mulig å få opp til fire hjul, avhengig av modell og arbeidsbredde. Fordelen med flere hjul er at vekta blir bedre fordelt.

Harva kan utstyres med flere forskjellige pakkevalser, blant annet ringpakker, gummipakker eller tandempakker. Pöttinger Terria er tilgjengelig fra november 2020.

Powered by Labrador CMS