3 x John Deere 6155 i test.

Deere mot Deere

TEST: Tekniske målinger er vel og bra, men det er bruken som virkelig avgjør. Så hvor mye skiller egentlig mellom de tre versjonene av John Deere 6155 som vi har testet?

Publisert

Del 2 av 2

I del 1 tok vi for oss resultatene etter tekniske målinger vi har fått utført. I denne utgaven går vi nærmere inn på våre opplevelser av traktorene under praktisk kjøring.

Når du skal velge en traktor, er det viktig å tenke nøye igjennom hva du egentlig er på jakt etter. Hvilke preferanser har du, og hva trenger du? Toppfart kan være en viktig faktor for noen. Da utgår 6M siden den kun er tilgjengelig i 40 km/t-versjon.

På den annen side kan det være bedre å gå for 6M og bruke alle funksjoner enn å velge 6R og bare bruke halvparten. Vi har latt oss begeistre av hvor mange funksjoner som faktisk ligger i 6M. I forkant av testen trodde vi dette var forbeholdt 6R.

Situasjonen endrer seg igjen hvis du skal presse mange rundballer eller du er en entreprenør som skal kjøre mye på veien. Da er det verdt å betale litt ekstra for 6R. Men hvis du velger 6R, bør du da gå for DiretDrive eller Autopowr?

Vi hjelper deg på veien mot svaret på dette og mer til i omtalene av de enkelte traktorene som du finner under her:

Powered by Labrador CMS