Det blir seks års garanti på kabelarhjul, kjetting og medbringere.

Serigstad med seks års garanti

Tilbakemeldinger gjør at Serigstad endrer drifta på sine FlexiFeed-rundballekuttere.

Publisert

I 2019 hadde Bedre Gardsdrift en brukerundersøkelse på rundballekuttere. Der kom det fram fra flere brukere at de var misfornøyde med holdbarheten på drifta av FlexiFeed-kutterne. Det har Serigstad selv også fått flere tilbakemeldinger på, og gjør nå noe med det.

- FlexiFeed fra Serigstad leveres nå med 6 års delegaranti på kabelarhjul, medbringere og kjetting. Bakgrunnen for utvikling og produksjon av nye deler skyldes tilbakemeldinger vi har fått fra kunder samt brukerundersøkelse utført av Bedre Gardsdrift, hvor spesielt kabelarhjulene er blitt pekt på som en svakhet. Vi setter stor pris på, og tar med oss tilbakemeldingene vi får, sier salgsandsvarlig i Serigstad, Rebecca Retland.

Kabelarhjulene er nå i nytt materiale, herdet stål, og er utformet med flere tenner. Kjettingen er endret fra 11 til 10 millimeter og skal ha et bedre grep om de nye hjulene. Serigstad har testet de nye komponentene i 700 timer, tilsvarende rundt 4000 rundballer, og forteller at resultatene er meget oppløftende. De nye komponentene passer alle FlexiFeed-kuttere tilbake til starten på 2000-tallet.

Rebecca Retland kan også fortelle at produksjonen av styresystemene til ensileringsutstyr nå er flyttet fra utlandet og hjem til Jæren, og kan avsløre at det er store nyheter rundt hjørnet.

Powered by Labrador CMS