Med vedlikeholdsarkivet på plass er lista senket for å svinge hammeren hjemme i verkstedet eller redskapshuset.
Med vedlikeholdsarkivet på plass er lista senket for å svinge hammeren hjemme i verkstedet eller redskapshuset.

Vi har oppdatert BGs vedlikeholdsarkiv

Nå er vedlikeholdsarkivet fylt opp med 75 artikler som viser deg steg for steg hvordan du selv kan gå fram for å reparere og vedlikeholde både traktor og maskiner.

Publisert

Siden 2012 har vi regelmessig skrevet artikler om vedlikehold og gjør-det-selv-saker i Bedre Gardsdrift. Vi vet at verdien av å kunne løse ting selv kan være stor.

Med den økende etterspørselen på landbruksmekanikere og lærlinger er det ikke alltid du kan forvente å ha mekanikeren på plass en sein lørdagskveld midt i våronna. Når regnet truer på fra søndagsmorgenen, gjelder det å være løsningsorientert. Forhåpentligvis kan vedlikeholdsarkivet da hjelpe deg!

Journalister med mekanikerbakgrunn

Som ethvert arkiv vil også dette bli stadig større. Vi skriver minst ti utfyllende artikler om vedlikehold og tips til hvordan du kan gjøre ting selv hvert eneste år, en i hvert nummer, og disse vil havne rett i arkivet.

Vi henter både råd og innspill fra folk som driver med ulike utbedringer på fulltid , og vi bruker våre egne erfaringer. Tre av fire av dagens journalister i Bedre Gardsdrift er utdannet landbruksmekanikere, og to har jobbet fulltid som mekanikere før de la skiftenøkkelen til side for penn og tastatur.

Slik får du tilgang til arkivet

Arkivet er åpent for deg som abonnerer, så ta en titt. Kanskje finner du motivasjon til å endelig fikse lysa på kornhengeren?

Får du ikke tilgang til pluss-sakene våre? Det kan skyldes at vi ikke har e-posten din knyttet opp mot abonnement. Det løser du enkelt ved å sende en e-post til abonnement@askmedia.no, så ordner de kjapt med tilgang for deg.

Powered by Labrador CMS