Merkevaren SlurryKat har vært viktig for Hektner Maskin.
Merkevaren SlurryKat har vært viktig for Hektner Maskin.

Hektner tilbake ved roret

Hans Christian Hektner er tilbake som daglig leder hos Hektner Maskin.

Publisert

Etter en treårig pause hvor han har vært salgssjef i firmaet, har Hans Christian Hektner igjen tatt over som daglig leder i Hektner Maskin AS. Han trådte inn i stillingen igjen 1. januar i år.

Skal fokusere på kunnskap

Marie og Hans Christian Hektner den gang firmaet fylte 30 år i bransjen. I år runder de 35 år.
Marie og Hans Christian Hektner den gang firmaet fylte 30 år i bransjen. I år runder de 35 år.

Hovedoppgaven framover nå blir å styrke Hektner Maskins posisjon som ekspert på gjødselhandtering. Et av tiltakene er å bedre ettermarkedet og servicen av dagens kunder.

– De viktigste kundene er de vi allerede har, og vi ønsker å være en god medarbeider for bonden. Vi er en kompetansebedrift og skal sørge for at kundene har den kunnskapen de trenger, sier han.

Han løfter fram gjødselseparering som et eksempel. Med ny gjødselvareforskrift på trappene, vil det tvinge seg fram behov for å tenke nytt rundt gjødselhandtering.

– Gjødselseparering vil komme for fullt, og vi ser at flere bønder vurderer å investere i en gjødselseparator, også for å kunne tilby det som en tjeneste, sier han.

Vil utvide

Hektner utelukker heller ikke at det kan komme utvidelser i staben framover.

– Vi har folk rundt omkring i hele Norge, og vi jobber med å få flere på plass, sier han.

Skal pleie hesteinteressen

Når Hektner nå tar over som daglig leder igjen, er det en annen som trer av. I perioden 2015-2017 var det Tore Sannum som satt som daglig leder i firmaet. Han kom fra mediebransjen, hvor han blant annet har bakgrunn fra konsernledelsen i Aller Media. Sannum skal nå jobbe med en av sine store interesser, nemlig hest.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS