Doda HD35 har gjennomgått flere forandringer.
Doda HD35 har gjennomgått flere forandringer.

Fornyer Doda HD35

Gjødselpumpa Doda HD35 har fått ny innmat som gir bedre egenskaper og økt levetid.

Publisert

Den forbedrede versjonen av Doda HD35 har fått en mer robust aksling som er 60 prosent større enn før. Dette er gjort for å gi bedre beskyttelse mot fremmedlegemer. Bladet inne i pumpa er montert i et kilespor på akslingen og det er festet med en mutter med høy strekkfasthet, som du enkelt kan fjerne når du skal utføre service. Tidligere var bladene skrudd fast i gjenger i akslingen. Pumpa er utstyrt med ei Hertell vakuumpumpe som har dobbel kapasitet sammenlignet med tidligere versjoner.

Doda HD35 innvendig.
Doda HD35 innvendig.
Bladet er laget av rustfritt stål.
Bladet er laget av rustfritt stål.

Tjukkere vegger i pumpehus

Det støpte pumpehuset har 50 prosent tykkere gods enn forrige modell, noe som betyr lengre levetid. Samtidig er alle slitedeler utført i Dura Line-stål. Pumpa har oljekjølt girkasse og steinlomme rundt innløpet. Du kan velge mellom et enkelt standard utløp eller doble utløp for mer avansert utstyr. Det er verdt å legge til at pumpa er bygd for å kunne takle tjukk møkk. Den doble snittemekanismen sørger for dette ved å rive opp klumper eller andre fremmedlegemer. Dette er for øvrig standard på alle pumpene. Maks kraftuttakshastighet er 1000 o/min.

Enkel rengjøring av slanger

Av ekstrautstyr kan du blant annet velge et overtrykkssystem. Det vil si automatisk åpning av returkran når ønsket makstrykk oppnås. Det er også mulig å få pumpa med sirkulasjonssystem, som inkluderer hydrauliske kraner og dobbelt utløp. I tillegg kan du få et ballsystem for rengjøring av slanger med en ball og luft. Pumpa kan monteres på ei A-ramme med trepunktsfeste og den blir levert med sugeslange og kraftoverføringsaksling.

Powered by Labrador CMS