Sydpol-MF
Sydpol-MF

Bare ei uke igjen!

Om ei lita uke åpner Agroteknikk 2015 dørene. I dag ankom MFen (bildet), som for ett år siden nådde Sydpolen, Varemessa på Lillestrøm. Neste torsdag er den kvitt snøen og klar til å møte deg og de andre tusen besøkende.

Publisert

Henning Tørnby (t.v.), Even Jacobsen, Per Morten Aaasegård og Lars Jordet, alle fra teknisk adeling på hovedkontoret til Eikmaskin var på plass på Lillestrøm for å bistå transportene som kom med uttstillingsmaskinene. I bakgrunnen vaskes en Fendt.

I dag var det stor aktivitet på uteområdet rundt Varemessa på Lillestrøm. Lastebil på lastebil svingte inn på messeområdet med utstillingsprodukter om bord. En tresker kom for egen maskin, men det var mye brei last å se.

Utstillerne slipper først inn i hallene i morgen, fredag. Mange brukte derfor dagen i dag til å vaske og klargjøre utstillingstraktorene. Det er nemlig meldt flere kuldegrader i morgen.

Inne i hallene var det rigginga av scene og andre knutepunkter. Standene sto nakne og klare og bare venter på å bli kledd opp av utstillerfirmaene.

Standen til Bedre Gardsdrift er ennå naken og forlatt, men vi håper at flest mulig av våre trofaste lesere finner veien hit i løpet av de fire utstillingsdagene.

Relaterte artikler

Powered by Labrador CMS