Harald og Asbjørn Velde i Velde Maskin. Foto: Velde Maskin

Det flyttes på Haugalandet

Velde Maskin i Øvre Vats tar over lokalene til Traktor & Maskin, som satser i Frakkagjerd.

Publisert

Brødrene Harald og Asbjørn Velde har drevet Velde Maskin i 16 år og nå vokst seg for store for de eksisterende lokalene langs E134 i Øvre Vats i Vindafjord. Fra nyttår flytter de 3 km lengre sør til Knapphus sentrum i de gamle lokalene til Traktor & Maskin AS. Sistnevnte legger dermed ned sin avdeling på Knapphus og prioriterer den nye avdelingen i Frakkagjerd. De vil fortsette med HCP sine produkter i tillegg til andre leverandører.

Velde Maskin på sin side, er en del av forhandlernettet til Norwegian Agro og forhandler dermed Claas, Lemken, Horsch, for å nevne noe. I tillegg driver de landbruks- og sveiseverksted og selger firhjulinger fra CF Moto.

Velde Maskin har de siste tre årene drevet med Claas som hovedleverandør og det har betalt seg. I 2019 ligger de an til en omsetningsvekst på 40 prosent. Nå må de flytte på seg for å fortsette den gode trenden.

– Vi kjenner på at vi er i ferd med å vokse ut av lokaler og areal vi har i dag. Derfor er vi glade for å fortelle at vi fra nyåret blir å finne på Knapphus, hvor vi kommer inn i et større bygg med større tomt, hvilket gjør det mulig å følge vår strategi om å vokse, forteller Asbjørn Velde.

Powered by Labrador CMS