Foto: Dataväxt

Ny regionsleder i Norge

Trond Brørby fra Hole får ansvaret for Dataväxt sine produkter i Norge.

Publisert

Dataväxt satser videre i Norge og hyrer nå inn Trond Brørby som kontaktperson og regionsleder for sine produkter, skriver den svenske bedriften i en pressemelding.

– Vi ser for oss en egen norsk organisasjon innen et par år. Derfor har vi ansatt Trond som har erfaring med salg, kunder og ikke minst å se på markedspotensialet. Trond sine oppgaver blir først og fremst å videreutvikle markedet i Norge med god støtte i fra Sverige, sier Mattias Andersson, salgssjef i Dataväxt.

Brørby skal arbeide opp mot forhandlere og direkte med kunder. Det er hovedsaklig snakk om Trimble autostyring og Yara N-sensor. Trimble får du fra før hos blant annet Akershus Traktor, og i høst fikk Felleskjøpet distribusjonsavtale med Yara på N-sensoren. Det svenske firmaet lar seg ikke skremme av det.

– Vi har mange års erfaring med Yara N-sensor i Norge og i Sverige og ser at markedspotensialet er utrolig stort. Vi i Dataväxt har jo solgt, montert og har lang erfaring med å gi support påYara N-Sensor over mange år og har vel et forsprang der. Vi fortsetter med det vi i Dataväxt har stor tro på, og det er service og support, og så får vi se hvordan markedet reagerer, sier Andersson.

Brørby har 30 års erfaring fra salg mot industri og 15 år som bonde på Mo Gård i Hole kommune. Han erstatter Tron Anders Strømstad fra Løken som har gått over til CF Maskin.

Trond Brørby. Foto: Datavâxt

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS