gardsdriftno drupal 1
gardsdriftno drupal 1

Gardsdrift.no får ny drakt

I morgen, tirsdag, kommer Gardsdrift.no i ny drakt. De største endringene for deg som bruker er nytt debattforum og bedre lesbarhet på mobil og nettbrett.

Publisert

Skjerdrop av nye gardsdrift.no fra PC (testside).

I morgen ettermiddag skifter Gardsdrift.no plattform, som det så fint heter i IT-verdenen. Vi som lager nettsakene får det lettere, men det viktigste for oss er å gi deg som leser en bedre leseropplevelse, spesielt på mobil.

Skjermdrop fra mobil (testside).

Det betyr at nettsida tilpasser seg automatisk avhenging av om du bruker PC, nettbrett eller mobil. Hvordan dette virker, vil du selv oppdage fra i morgen.

Vårt splitter nye debattforum er kanskje det vi er mest stolte av. Vi har tatt vare på innspillene vi har fått gjennom årene, og mener nå å ha oppfylt de fleste ønskene. Det innebærer blant annet mulig til å legge inn bilder og linker i innleggene. Denne funksjonen krever at du er registert bruker.

Selv om vi har forberedt denne endringen i lang tid, kan det dukke opp uforutsette ting. Spesielt BG-nissene er litt nervøse i disse nøtteknekkertider. Som noen nøtteknekkere sikkert har oppdaget, er ikke BG-nissene alltid av de raskeste. Selv om de har vært på kurs for å lære seg det nye nøtteverktøyet, kan det være at ting går enda litt treigere, i allefall i begynnelsen. Men de forsikrer at de har kontroll, og mange hjelpere som står klare hvis det trengs.

Vårt unike debattforum har nå enkel og avansert redigeringsmodus. I den avanserte kan du legge inn bilder og linker hvis du vil (testside).

Powered by Labrador CMS